Isoskoulutus

ISOSKOULUTUS 2019-2020

Rautalammin seurakunnan isoskoulutus on yksivuotinen.

Laajuus on 40 h ja koulutuksesta saa todistuksen.

Isoskoulutukseen sisältyy kaksi leiriä, osallistumista rippikouluun sekä seurakunnan toimintaan.

Keväällä isoset siunataan tehtäväänsä.

Koulutus tapahtuu joka toinen torstai klo 15-16.30. seurakuntatalolla, ellei toisin ilmoiteta.

Koulutukset alkavat srk:n tarjoamalla välipalalla.

koulutuskerrat syksyllä 2019

26.9.

10.10.

Isoskoulutusleiri 25.-27.10. Törmälässä

Leirille tullaan omilla kyydeillä. Leiri alkaa perjantaina 25.10. klo 18 ja päättyy sunnuntaina 27.10. klo 13

7.11.

21.11.

su 1.12. Rippikoulun aloitus

5.12.

ke 18.12. klo 18-20 Pikkujoulut, rippikoululaiset mukana

Suorittaaksesi isoskoulutuksen koulutuksiin on osallistuttava. Poissaolot korvataan erikseen sovittavalla tavalla.

Lisätietoja saat Emilialta, 0400-367 131, **@**

Tuolta matskua varastoon ja ideoita tulevaan!

Käy tykkäämässä fb-sivuistamme

päivitämme tapahtumia, toimintaa ja tunnelmia sekä vastailemme kysymyksiin myös sitä kautta!

Mikä ihmeen isoskoulutus?

Isoskoulutuksessa opetellaan ihmisuhde-ja ryhmätyötaitoja sekä opitaan lisää uskosta ja elämästä. Isoskoulutus alkaa isoskoulutusleirillä syksyllä ja kestää yhden lukuvuoden verran. Koulutuksessa opitaan rymänohjaajan perustaitoja.

Isostoiminta on kirkkomme menestystuote ja vapaaehtoistyötä parhaimmillaan. Menestyksen taustalla on onnistunut rippikoulutyö, vastaavasti isostoiminta on onnistuneen rippikoulun keskeisiä edellytyksiä.

Isoset saavat rippikoulussa todellista vastuuta, heihin luotetaan ja heitä koulutetaan tehtäviinsä. Rippikoulun ohella isosia tarvitaan varhaisnuorten ja lasten leireillä, diakoniatyössä, pyhäkoulussa ja muissa vastuutehtävissä.

Rippikouluun ja isoskoulutukseen liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä nuorisotyöstä vastaavaan pappiin

Emilia Jalkaseen 0400-367131, **@**

docx liite