Vapaaehtoisille

Kipinät-lauluryhmä kirkossa.

Miesten lähetyspiiri Lähetyslokarit tekee pilkkeitä ja raivaa metsää lähetystyön tukemiseksi.

VAPAAEHTOISRYHMÄT

Seurakunnassa toimivat vapaaehtoisryhmät vetäjineen ja yhteystietoineen on lueteltu alla olevassa liitetiedostossa. Tervetuloa mukaan! Toki voi perustaa myös myös uusia ryhmiä tai toimia vapaaehtoisena yksinkin.

KOULUTUSTA

Vapaaehtoisille järjestetään vuosittain seurakunnan kustantamana virkistystä ja koulutusta.

"Armolahjoja on monenlaisia, mutta Henki on sama. Myös palvelutehtäviä on monenlaisia, mutta Herra on sama. Jumalan voiman vaikutuksia on monenlaisia, mutta hän, joka meissä kaikissa kaiken vaikuttaa, on sama. Hän antaa Hengen ilmetä itse kussakin erityisellä tavalla, yhteiseksi hyödyksi" (1. Kor. 12:4-7)

pdf liite

Seurakunnasssa toimivat vapaaehtoisryhmät