Jarmo ja Marja Karjalainen

Jarmo ja Marja Karjalainen perheineen, Bangkok Thaimaa, Suomen Lähetysseura

Jarmo on koulutukseltaan pastori, erityiskasvatuksen asiantuntija sosionomi-diakoni ja sosiaalikasvattaja. Hän toimii Suomen Lähetysseuran Mekongin ja Oseanian aluepäällikkönä ja pappina. Alue kattaa Thaimaan, Kambodzhan, Laosin, Vietnamin, Myanmarin, Singaporen sekä Papua-Uuden-Guinean.

Jarmo vastaa noin 25 työntekijän työsuhteeseen liittyvistä asioista. Heidän päivittäistä työtään johtaa paikallinen yhteistyökirkko tai muu kumppani. Työ sisältää mm. keskusteluja nykyisten ja mahdollisten uusien yhteistyökumppaneiden kanssa, Mekongin ja Oseanian alueen toiminta- ja taloussuunnitelman laatimista ja seuraamista, budjetointia ja monitorointia sekä laskujen hyväksymistä.

Marja on ammatiltaan sairaanhoitaja. Tällä hetkellä hän keskittyy thai-kielen opintoihin ja aloittaa sen jälkeen diakoniatyön Thaimaan evankelisluterilaisen kirkon palveluksessa.

Karjalaisen perheeseen kuuluvat myös lapset Rosaella, Samuel, Moses ja Mariam.

pdf liite

Uutiskirje 1/2017