Lähetysrengas

Tule mukaan seurakunnan lähetysrenkaaseen

"Jumala on voimallinen antamaan teille ylenpalttisesti kaikkea armoa ... voidaksenne ylenpalttisesti tehdä kaikkinaista hyvää" (2 Kor. 9:8).

Lähetysrengas on sitoutumisen kanava yksityisille ihmisille tukea lähetystyötä. Lähetysrengas on niitä varten, jotka haluavat tukea lähetystyötä esirukouksin ja taloudellisesti. Jos et voi säännöllisesti osallistua lähetystoimintaan mutta haluat olla mukana, liity Lähetysrenkaaseen.

Lähetysrengas kerää varoja seurakunnan omien nimikkolähettien ja -kohteiden tukemiseksi.

Lähetysrenkaan jäsenenä saat tilisiirtoa varten tiedot, jolla voit lahjoittaa rahaa lähetystyön hyväksi. Lähetysrenkaan jäsenenä voit itse päättää, milloin tuet toimintaa rahallisesti sekä millaisella summalla. Tärkeintä ei ole rahan paljous vaan uskollisuus työn tukemisessa.

Renkaan jäsenille lähetetään kirjeitä nimikkokentiltä sekä tietoa lähetyksen tapahtumista.

Myös yhteydenpito kentälle läheteille on tärkeää, pienikin viesti ilahduttaa. Vastalahjaksi saa antamisen ilon ja siunauksen ja kirjeitä lähetyskentiltä.

Renkaan jäseneksi pääsee esimerkiksi ottamalla yhteyttä lähetyssihteeriin (Niina, puh. 040 837 0682) tai maksamalla sopivaksi katsomansa summan seurakunnan tilille: IBAN: FI25 5389 0710 0009 28. Tiedoksiannoksi on hyvä merkitä: "lähetysrenkaan jäseneksi" sekä osoitetiedot.

Kukin antakoon sen mukaan kuin on mielessään päättänyt, ei vastahakoisesti eikä pakosta, sillä iloista antajaa Jumala rakastaa.
2. Kor. 9:7

pdf liite