Kuorot

Kirkkokuoro jouluaamuna 2011

Kipinät-laulurymä Marianpäivätunnelmissa 2014

Kun Cantilena, Rautalammin Mieslaulajat ja Kirkkokuoro esiintyvät yhdessä, kokoonpanoa sanotaan Pitäjäkuoroksi.

Rautalammin seurakunnassa toimii kaksi kuoroa, Kirkkokuoro ja Kipinät-lauluryhmä

KIRKKOKUORO TORSTAISIN 18.00 - 19.30

KIPINÖIDEN harjoitusajat löytyvät ajankohtaisosastosta!

KUTSU

SINULLE, joka pidät laulamisesta

SINULLE, joka olet miettinyt, voisinko laulunlahjaani hyödyntää kuorossa

SINULLE, joka olet mittaillut, olenko tarpeeksi hyvä tai sopiva

SINULLE, joka tiedät, että laulajan ääni on soitin jota pitää huoltaa

SINULLE, joka tiedät, että Jumalalta saatu lahja on tarkoitettu käytettäväksi

TULE LAULAMAAN KIRKKOKUOROON!

KIRKKOKUOROSSA laulaminen on hyvä ja kehittävä harrastus.

Kanttorin johdolla siellä opitaan äänenkäyttöä ja kuorossa laulamisen yksityiskohtia.

Kirkkokuoron ohjelmisto on monipuolinen. Esitettävät laulut vaihtelevat kirkkovuoden ajankohdan mukaan ja sisältävät elämän koko kirjon. Kuorolla on tärkeä tehtävä seurakunnan jumalanpalveluksissa, messussa ja muissa yhteisissä juhlahetkissä. KUORO antaa laulajalle henkistä ja hengellistä hyvinvointia. Se on hengähdystauko arjen aherrusten keskellä.

YHTEYSTIEDOT: Kaisa-Liisa Pirkkanen, puh. 0401836110 ja

Ulla Ihalainen, puh. 0443810436

TULE LAULAMAAN KIPINÖIHIN!

KIPINÄT-lauluryhmä on kokoontunut vuodesta 2007 alkaen ja toiminut Kipinät-nimellä noin pari vuotta. Kipinät-ryhmässä lauletaan hengellisiä lauluja yksiäänisesti säestyksen kanssa. Laulajat voivat ehdottaa mieleisiään lauluja ja yhdessä valitsemme eri tilaisuuksissa laulettavat laulut. Jokainen, joka haluaa tuoda iloa seurakuntaan laulaen, on tervetullut ryhmään. Kipinät ottavatkin mielellään mukaansa uusia laulajia!

Kipinät laulavat jumalanpalveluksissa, erilaisissa tilaisuuksissa ja vierailevat Rautalammin hoitokodeissa ilahduttamassa niiden asukkaita. Ryhmä kuuluu osana seurakunnan vapaaehtoisten toimintaan ja monet laulajat avustavat jumalanpalveluksissa myös tekstejä lukemalla ja kolehtia kantamalla.

Ryhmä harjoittelee seurakuntatalolla sovitusti, noin kaksi kertaa kuukaudessa keskiviikkoisin. Seuraavien harjoitusten ajan voi nähdä seurakuntauutisista tai kysellä ryhmän jäseniltä ja kanttorilta.

doc liite

Kirkkokuoron historiaa