Vastuuryhmät 2019

Johtokunnat lakkautettiin 2019 alusta alkaen, ja tilalle perustettiin neljä vapaamuotoisempaa vastuuryhmää. Vastuuryhmät aloittavat toimintansa syksyllä 2019.

• diakonia-, lähetys- ja ystävyysseurakuntatyön vastuuryhmä: Anu Hotti (kv), Leena Häkkinen, Juhani Lehmonen, Taisto Matilainen, Tuula Sippo, Marketta Virta

• jumalanpalvelus- ja musiikkityön vastuuryhmä: Senja Hallivuori (kn), Ulla-Kaisa Kaipiainen, Marja-Liisa Korhonen, Marja-Liisa Korhonen (opettaja), Sylvi Lehmonen, Risto Lindholm.

• kasvatustyön vastuuryhmä: Eeva Huttunen (kv), Sirpa Jalkanen (kv), Jouni Korhonen (Ilomäki), Tiina Pietiläinen ja Paula Varis (kn)

• tukitoiminnan ja talouden alueen vastuuryhmä: Merja Hämäläinen (kv), Juha Karhu, Pentti Tuovinen (kn vara), Jarmo Karjalainen (kv)

Kunkin työalan työntekijä kutsuu vastuuryhmän koolle.

(kn = kirkkoneuvosto, kv = kirkkovaltuusto