Kuvia Skuoritsasta

Skuoritsan 1839 valmistunut Pyhän Katariinan kirkko kutsuu ihmisiä jälleen yhteen

Kirkon korjauksen suunnitellut arkkitehti Pekka Vesamaa ja rakennustyötä johtanut rakennusmestari Taisto Matilainen kukitettiin 6.10.2006 Skuoritsan kirkon vihkiäisjuhlassa

Lääninrovasti Raimo Jalkanen vihki uudet kirkonkellot käyttöön 22.11.2009. Entiset oli pudotettu tornista vuonna 1937. Tunneherkkä juhla kellojen soittoa kuulemaan kokoontuneille.

Pyhän Katariinan kirkon kuori

Jumalanpalvelus kokoaa seurakuntaa laajalta alueelta sunnuntai sunnuntain jälkeen

Kanttori Leena Andreeva. Rautalammin seurakunnan lahjoittamat sähköurut ovat palvelleet vuodesta 1991 lähtien seurakuntaa.

Skuoritsan lapsikuoro esiintymässä omassa kirkossaan.

Nuoria viulisteja kirkossa

Seurakunnasta löytyy taidokkaita muusikon alkuja.

Skuoritsan seurakunnan kuoro esiintymässä

Skuoritsan kirkossa on järjestätään vuosittain useita konsertteja.

Kirkko täyttyy useita kertoja vuodessa.

Seurakunnan kuoro on mukana jokaisessa jumalanpalveluksessa

Seurakunnan omistamaan Maria-kotiin on pyrkimässä vanhuksia enemmän kuin on mahdollista ottaa vastaan.

Maria-kodin asukkaita iltahartaudessa

Skuoritsan Pyhän Katariinan kirkko ennen korjaustaan talvella 2005

Koskettava pieni maalaus Pyhän Katariinan kirkon ulkoseinässä.

Jumalanpalvelukset pidettiin Rautalammilta tuodussa parakkikirkossa 1991-2006, ja se on yhä seurakunnan käytössä.