Päihdetyö

Voit tulla keskustelemaan luottamuksellisesti myös päihteisiin liittyvistä vaikeuksista. Yritetään yhdessä miettiä, miten vaikeaa elämäntilannetta voisi helpottaa. Tarjolla on yksilökeskusteluja, leirejä, ryhmä. Myös päihdeongelmaisen läheinen voi kaivata apua ja tukea.

Päihdetyötä Rautalammilla tehdään yhteistyössä Rautalammin kunnan kanssa. Suonenjoen sekä Pieksämäen seurakuntien kanssa järjestetään rovastikunnallisia päihdeleirejä. Lisäksi yhteistyötä tapahtuu Suonenjoen TehdäänItse ry:n kanssa.

Päihdetyön tavoitteena on kannustaa ihmisiä päihteettömämpään, terveempään ja elämän lahjaa kunnioittavampaan elämään.

Isojen poikien kuntosali ja sauna Matti Lohen koululla

tiistaisin klo 16.

Lisätiedot: Pentti Tuovinen, puh. 0400924863.

To 11.5. Isojen poikien ja tyttöjen linturetki Rastulle

Linturetkellä makkaranpaistoa ja yhdessäoloa. Lähtö klo 9 srk-talolta. Lisätietoja Pentiltä ja Niinalta.

Ma 22.5. - Ke 24.5. Päihdekuntoutujien leiri Pieksämäellä

Ilmoittautumiset Niinalle (puh. 0408370682)