Vammaistyö

Seurakunta järjestää yhdessä Rautalammin kunnan kanssa kehitysvammaisten leirin Törmälässä ja joulujuhlan joulun alla kirkossa ja seurakuntatalolla. Seurakunnan diakoni vierailee Kokkatoiminnan tiloissa tervehtimässä työntekijöita työnsä ääressä.

Ke 20.9.2017 Kehitysvammaisten valtakunnallinen kirkkopyhä klo 10-15 Vaalijalassa, Pieksämäellä - Monin kielin keskellämme

Monin kielin keskellämme -kirkkopyhä kokoaa ystäviä läheltä ja kaukaa. Päivä alkaa selkomessulla klo 10 Messuteltassa. Ruokailujen lomassa klo 11-13.30 voi osallistua erilaisiin pajatoiminintoihin. Päivä päättyy yhteiseen päiväjuhlaan klo 13.30-15.00.

Huom! Tapahtuma televisioidaan.

Ilmoittautuminen alkaa maaliskuun aikana ja päättyy syyskuun alussa tai kun osallistujamäärä on täynnä: https://vaalijala.fi/tapahtumakalenteri

tikanheitto kuuluu perinteisesti

leiriolympialaisiin