Seurakuntamme lapsityö

"Hän antaa enkeleilleen käskyn

varjella sinua, missä ikinä kuljet."

Palmusunnuntain kulkue piispanmessussa 9.4.2017

"Minä olen ihme, suuri ihme, ja kiitän sinua siitä". Psalminkirjoittajan lailla seurakunta iloitsee jokaisesta Jumalan pienestä ihmeestä, lapsesta. Uskomme, että lapsella on oikeus saada olla osallisena Jumalan salaisuudesta: Kokea, ihmetellä, ihastua.

Pyhyyden kokemisen salliminen tuo mukanaan vapauden hiljentyä, tuntea olonsa turvalliseksi ja rakastetuksi.

Se taas antaa merkityksen elämään - suurille ja pienille.

Me kotiseurakunnassanne tahdomme tarjota Pyhän kokemuksia koko perheelle.

Kotien ja päivähoidon kasvatuskatsomuksen tukeminen on lähellä sydäntämme.

Lapsityöntekijä Jaana Lehtolahti on mielellään käytettävissä kaikissa lapsiin liittyvissä kysymyksissä ja toiveissa.

Kirkossamme on tullut 1.1. 2015 voimaan säännös lapsivaikutusten arvioinnista seurakuntien päätöstenteossa.

Tavoitteena on mm. edistää lapsen edun toteutumista kirkollisessa toiminnassa.

Rautalammilla  lapsiasiahenkilöiksi on kirkkoneuvosto nimennyt Jaana Lehtolahden ja Senja Hallivuoren (040-7701786).

Jaanan yhteystiedot: **@** , p.040-4848864

Myös sivua www.lastenkirkko.fi kannattaa vilkaista.

myös vauva.fi/kaste - sivustolta löytyy ristiäisiin kivoja vinkkejä.

Rautalammin seurakunnan fb -sivulle päivitetään myös paljon lapsiin ja perhetyöhön liittyviä kuvia ja tapahtumia. Käy tykkäämässä.