Nuorten toiminta

Rukous on silta...

Pikkujoulut keskiviikkona 13.12. klo 18 seurakuntatalolla!

ISOSKOULUTUS

torstaisin klo 15-16.30 srk-talolla

5.10.

26.10.

16.11.

30.11.

NUORTEN ILLAT

Nuorten illat pääsääntöisesti joka toinen torstai Nuokulla klo 18-20

Ensimmäinen nuorten ilta 30.8.!

21.9. PERUTTU

12.10.

26.10.

23.11.

7.12.

Olet sydämellisesti tervetullut!

Mitä, ketä, kenelle?

Seurakunnan nuorisotyö on tarkoitettu kaikille yläkouluikäisille nuorille sekä hieman siitä vanhemmille, myös ammattikoulu/lukioikäisile.

Nuorisotyö rautalammin seurakunnassa pitää sisällään rippikoulutyön, isostoiminnan, retket, tapahtumat, konsertit, nuortenillat, koulutyön, kerhotoiminnan jne.

Toiminta on nuoria osallistavaa, arjen uskoa vahvistavaa ja hengellisyyttä hoitavaa.  Suvaitsevaisuus- ja rauhankasvatus, vastuuseen kasvaminen ja syrjäytymisen ehkäisy kuuluvat myös kirkon nuorisotyöhön.

Nuoristotyöstä vastaa nuorisotyönohjaaja Tea Adeola yhdessä seurakuntapastori Suvi Iso-Herttuan kanssa. He vastailevat mielellään kaikkiin nuorisotyöhön ja nuorten toimintaan liittyviin kysymyksiin. Otamme mielellämme vastaan myös ehdotuksia ja uusia ideoita. Ota rohkeasti yhteyttä!

Tea: 0400-367131 **@**

Suvi-pappi: 040-1972207 **@**

Tytöt ja pojat

Seurakunnan tyttö- ja poikatyö Lue lisää

Rippikoulutyö

Rippikoulu on jees. Ota se vastaan seikkailuna. Riparilla saat kysellä ja ihmetellä elämänkysymyksistä joita et muualla välttämättä kelaile.

Isoskoulutus

Kenenkään ei pidä väheksyä sinua nuoruutesi vuoksi. Näytä sinä uskoville hyvää esimerkkiä puheissasi ja elämäntavoissasi, rakkaudessa, uskossa ja puhtaudessa. 1. Tim. 4:12

Tapahtuu: