Nuorten toiminta

Rukous on silta...

Ilmoittatuminen kesän 2019 lastenleireille on alkanut!

Kevään viimeinen NUORTENILTA ke 29.5. klo 17-19 srk-talolla. Paistetaan rantanuotiolla makkaraa, lauletaan ripariveisuja Jetsun J-P:n kanssa sekä siunataan uudet isoset tehtäväänsä. Olet lämpimästi tervetullut!

Mitä, ketä, kenelle?

Seurakunnan nuorisotyö on tarkoitettu kaikille kouluikäisille nuorille sekä hieman siitä vanhemmille, myös ammattikoulu/lukioikäisile.

Nuorisotyö rautalammin seurakunnassa pitää sisällään rippikoulutyön, isostoiminnan, varhaisnuorisotyön, retket, tapahtumat, konsertit, nuortenillat, koulutyön, kerhotoiminnan jne.

Toiminta on nuoria osallistavaa, arjen uskoa vahvistavaa ja hengellisyyttä hoitavaa.  Suvaitsevaisuus- ja rauhankasvatus, vastuuseen kasvaminen ja syrjäytymisen ehkäisy kuuluvat myös kirkon nuorisotyöhön.

Nuoristotyöstä vastaa nuorisopastori Emilia Jalkanen. Hän vastailee mielellään kaikkiin nuorisotyöhön ja nuorten toimintaan liittyviin kysymyksiin. Otamme mielellämme vastaan myös ehdotuksia ja uusia ideoita. Ota rohkeasti yhteyttä!

Emilia: 0400-367131 **@**