Nuorten toiminta

Rukous on silta...

NUORTEN ILLAT JOKA KESKIVIIKKO NUOKULLA klo 16-19 alkaen 12.9.

Tarjolla pientä purtavaa, seuraa ja vaihetelevasti myös ohjelmaa. Iltoihin kuuluu hartaus.

Olet lämpimästi tervetullut!

Mitä, ketä, kenelle?

Seurakunnan nuorisotyö on tarkoitettu kaikille kouluikäisille nuorille sekä hieman siitä vanhemmille, myös ammattikoulu/lukioikäisile.

Nuorisotyö rautalammin seurakunnassa pitää sisällään rippikoulutyön, isostoiminnan, varhaisnuorisotyön, retket, tapahtumat, konsertit, nuortenillat, koulutyön, kerhotoiminnan jne.

Toiminta on nuoria osallistavaa, arjen uskoa vahvistavaa ja hengellisyyttä hoitavaa.  Suvaitsevaisuus- ja rauhankasvatus, vastuuseen kasvaminen ja syrjäytymisen ehkäisy kuuluvat myös kirkon nuorisotyöhön.

Nuoristotyöstä vastaa nuorisopastori Emilia Jalkanen. Hän vastailee mielellään kaikkiin nuorisotyöhön ja nuorten toimintaan liittyviin kysymyksiin. Otamme mielellämme vastaan myös ehdotuksia ja uusia ideoita. Ota rohkeasti yhteyttä!

Emilia: 0400-367131 **@**