Lähetys

Jeesus on maailman Valo. Viekäämme hänen valoaan kaikkeen maailmaan. Kuvassa kirkkomme lähetyskynttelikkö, jonka mustat kaaret muodostavat pyöreän muodon, kuin maapallon. Lähetystyötä voi tukea sytyttämällä kynttilän kynttelikköön. Keskellä rakennelmaa on palava, hieman suurempi kynttilä, josta voi sytyttää pienempiä kynttilöitä kynttelikköön. Sytyttäessäsi kynttilän voit rukoilla oman asiasi tai lähetystyön puolesta. Tuotto ohjataan lähetystyön tukemiseen.

Jumala tahtoo lapsia kaikista maailman kansoista. Ristin juurella on tilaa kaikille - pienille ja suurille!

Lähetystyö on seurakunnan tehtävä, joka perustuu Jeesuksen antamaan lähetyskäskyyn:

"Menkää siis

ja tehkää kaikki kansat

minun opetuslapsikseni:

kastakaa heidät

Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen

ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea,

mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa"

(Lähetyskäsky, Matt. 28:19-20)

Lähetyksen hyväksi ovat kaikki tervetulleita toimimaan ja osallistumaan!

Lähetystyötä voi tukea esimerkiksi rukoilemalla sen puolesta, lahjoittamalla kolehtiin sekä toimimalla vapaaehtoisena Sukka ja sävel -neulekahvilan vetäjän apuna, kahvittajana, tapahtumien erilaisissa järjestelytehtävissä, käsitöitä tekemällä, pilkehommissa, mainosten tekijänä... Vapaaehtoiseksi voi hakeutua ottamalla yhteyttä lähetyssihteeriin.

"Niin kuin Isä on lähettänyt minut, niin lähetän minä teidät." (Joh. 20:21)

Tapahtuu:

SUKKA JA SÄVEL  Lue lisää

Nimikkokohteet ja nimikkolähetit

Venäjä, Viro, Tansania, Nepal, Thaimaa Lue lisää

Lähetysrengas

Lue lisää

Sukka ja sävel

Sukka ja Sävel kokoontuu seurakuntatalolla v. 2017: Lue lisää

Kirpputori

KIRPPUTORI SULJETTU TAMMI- JA HELMIKUUN AJAN. Lue lisää

Seurakuntapiirit