Monimuotoinen perhetyö

Lapsiparkin vilinää

Nukketeatteria perhekerhossa

Perheleireilyä Törmälässä

Rautalammin seurakunnassa kaikki työntekijät tekevät osaltaan myös perhetyötä, mutta erityisesti lapsi-, nuoriso- ja diakoniatyöntekijät. Perhekerhot ovat suosittuja, perinteisiä perhetyön muotoja, samoin retket, leirit ja erilaiset tilaisuudet.

Apua perhe-elämän ongelmiin on tarjolla paitsi seurakunnan työntekijöiden, myös muiden auttajatahojen kautta. Yhteistyötä tehdään Rautalammin kunnan kanssa leirien ja kotikäyntien osalta.

Seurakunnan lapsityöntekijällä on myös Lapsi&Perhe-työmuodon  toteuttamiseen tarvittava pätevyys sekä vahvuutta vanhemmuuteen-ohjaajakoulutus, mikä mahdollistaa työskentelyn yhdessä kunnan perhetyöntekijän kanssa esim.erityistä, lyhytaikaista tukea tarvitsevien lapsiperheiden parissa.

Lisätietoja antaa Jaana Lehtolahti p.040-4848864