Käsikelloyhtye esiintymässä seurakuntatalolla

Yhtyeessä esiintyvät Kaapo Suomalainen, Optatus Pirkkanen, Roosa Hämäläinen, Nico Hirvonen ja  Selim Pirkkanen

PERJANTAINA 20.9. KLO 17 - 20 ÄÄNENKÄYTÖN KOULUTUSTA SRK-TALOLLA, KOULUTTAJANA ESTILL VOICE TRAINER JAANA TURUNEN. OSALLISTUMISMAKSU 5 €, JÄRJESTÄÄ SULASOL JA RAUTALAMMIN MIESLAULAJAT.

Konserttipäivitykset löytyvät otsikon 'konsertit' kohdasta!

Kipinät-lauluryhmä SEURAAVA HARJOITUS KE 18.9. KLO 12 SRK-TALOLLA! Sen jälkeen klo 13 vierailu Pauliinan hoitokodissa. Lisätietoja saapi kanttorilta!

Kirkkokuoroharjoitukset jatkuvat torstaisin klo 18.15 srk-talolla. Tervetuloa uudetkin laulajat!

VIRSIKAHVILA klo 10 - 11 srk-talolla perjantaina parittomilla viikoilla, 13.9. lähtien.

Käsityökahvila SUKKA JA SÄVEL KLO 10 - 12 srk-talolla perjantaina parillisilla viikoilla 6.9. lähtien