Toimitukset

Pyhät toimitukset (kaste, avioliittoon vihkiminen, hautaan siunaaminen) varataan kirkkoherran virastosta, puh. 020-1556160 tai viraston aukioloaikana (ma-to klo 9-12) osoitteessa Kuopiontie 38, Rautalampi.

Hautaansiunaaminen perjantaina klo 13 ja lauantaina klo 10 ja klo 13, vihkiminen pääosin lauantaisin klo 13 ja klo 15, kaste lauantaina ja sunnuntaina klo 13 ja klo 15.

Hautaansiunaamisia ei pidetä loppiaisena, pääsiäisenä (kiirastorstaista toiseen pääsiäispäivään), juhannuksena, pyhäinpäivänä, itsenäisyyspäivänä, jouluna (aatonaatosta toiseen joulupäivään), eikä uudenvuoden aattona. Runon ja laulun viikolla (kesäkuun viimeinen viikonloppu) ja Pestuumarkkinoiden aikana (syyskuun toinen viikonloppu) alueella on paljon liikennettä ja hälinää, joka saattaa häiritä hautajaisrauhaa.

Kaste

Kasteesta voi sopia ottamalla hyvissä ajoin ennen aiottu kastepäivää yhteyttä kirkkoherranvirastoon tai pappiin ... Lue lisää

Vihkiminen

Avioliittoon aikovia pyydetään ottamaan yhteyttä haluamaansa pappiin ja kirkkoherranvirastoon.   Lue lisää