Rautalammin seurakunta

Kuopiontie 38
77700 Rautalampi

Puh. 0201 556160

Toimitukset

 

Pyhät toimitukset (kaste, avioliittoon vihkiminen, hautaan siunaaminen) varataan kirkkoherran virastosta, puh. 020-1556160 tai viraston aukioloaikana (ma-to klo 9-12) osoitteessa Kuopiontie 38, Rautalampi.

Hautaansiunaaminen perjantaina klo 13 ja lauantaina klo 10 ja klo 13, vihkiminen pääosin lauantaisin klo 13 ja klo 15, kaste lauantaina ja sunnuntaina klo 13 ja klo 15.

Hautaansiunaamisia ei pidetä loppiaisena, pääsiäisenä (kiirastorstaista toiseen pääsiäispäivään), juhannuksena, pyhäinpäivänä, itsenäisyyspäivänä, jouluna (aatonaatosta toiseen joulupäivään), eikä uudenvuoden aattona. Runon ja laulun viikolla (kesäkuun viimeinen viikonloppu) ja Pestuumarkkinoiden aikana (syyskuun toinen viikonloppu) alueella on paljon liikennettä ja hälinää, joka saattaa häiritä hautajaisrauhaa.

 

Kaste

Kasteesta voi sopia ottamalla hyvissä ajoin ennen aiottu kastepäivää yhteyttä kirkkoherranvirastoon tai pappiin ... Lue lisää

Vihkiminen

Avioliittoon aikovia pyydetään ottamaan yhteyttä haluamaansa pappiin ja kirkkoherranvirastoon.   Lue lisää

Hautajaiset

 Kun läheinen on kuollut, pyydetään ottamaan yhteyttä kirkkoherranvirastoon siunausajan ja papin varaamista varten.  Lue lisää

Muut toimitukset

Kodin siunaaminen. Lue lisää

Tulosta sivu
Sivukartta Yhteystiedot
Suurenna tekstiä Oletustekstikoko Pienennä tekstiä