Tulevaa

Ryhmätoimintamme on koronavirusepidemian vuoksi siirretty toistaiseksi nettiin. Lähetysajat pyrkivät noudattamaan tavallisia piirien, kerhojen ja isoiskoulutuksen alkamisaikoja.

Jumalanpalvelukset kirkossa klo 10, jollei toisin ilmoiteta. Srk:n työntekijät päivystävät puhelimitse. Yksityisen ehtoollisen vietto on mahdollista erikseen sopimalla. EU-ruokajakelu ja muu diakoninen, ja myös tarvittaessa käytännön apu, jatkuu toistaiseksi ennallaan. Esirukouspyyntöjä otetaan vastaan kaikin käytettävissä olevin tavoin.

Ke 8.7. klo 18 Rippikoulun vanhempainilta srk-talolla.

Su 12.7. klo 10 Sanajumalanpalvelus kirkossa, lit. ja saarna Heikki M. mus. Hannu Tenkanen.

Su 19.7. klo 10 Messu kirkossa, lit. Heikki M. ja saarna Jorma Kukkonen, mus. Silja-Maria Paimen.

Lähetyksen kirpputori (Alatie 27) avoinna heinäkuussa 18.7. ja 25.7. klo 10-14.

Kirkkoherranvirasto on kiinni viikolla 29. Kiireellisissä asioissa ole hyvä ja ota yhteyttä päivystävään työntekijään puh. 0400- 856 263.

PÄIVÄKERHOON ILMOITTAUTUMINEN

Elokuussa alkavalle päiväkerhokaudelle voivat ilmoittautua kaikki 2015-2017 syntyneet lapset toukokuun loppuun mennessä. Os: **@** . Ilmoita lapsen nimi, syntymäaika ja huoltajan yhteystiedot (puh. ja osoite).

Törmälän tapahtumia, klikkaa tästä!