Tulevaa

Kirkkohallituksen ohjeen mukaisesti kaikki muu kuin lakisääteinen toiminta on Rautalammin seurakunnassa toistaiseksi siirretty tulevaisuuteen.

Suluissa olevien tapahtumien mahdollisesta siirtämisestä päätetään myöhemmin.

su 5.4. klo 10 sanajumalanpalvelus kirkossa. Lit. ja saarna Heikki Marjanen

ma 6.4. klo 18 hiljaisen viikon iltahartaus kirkossa. Emilia Jalkanen

ke 7.4. klo 18 Kärsimysajan psalmeja ja virsiä kirkossa. Heikki Marjanen

(ke 8.4  klo18 Raimo Jalkasen 75-vuotisjuhla: konsertti  (Lumous-kuoro, Konnevedeltä ja Roseniuksen pojat-kuoro Suolahdesta) ja syntymäpäivänkahvit konsertin jälkeen Konneveden kirkossa. Konsertin tuotto Skuoritsan Ystävät ry:n kautta Skuoritsan lapsikuorolle. Toiveena. ei kukkia eikä lahjoja, mahdolliset muistamiset Skuoritsan seurakunnan lapsityölle.)

to 9.4. klo 18 kiirastorstain jumalanpalvelus kirkossa. Lit.ja saarna Emilia Jalkanen. Messun päätteeksi alttari puetaan mustiin.

pe 10.4. klo 15 Jeesuksen kuolinhetken hartaus kirkossa. Lit. ja saarna Suvi Iso-Herttua

la 11.4. klo 23.30. pääsiäisyön jumalanpalvelus kirkossa. Lit.ja saarna Emilia Jalkanen. Kristus on ylösnoussut!

su 19.4. klo 10 Sanajumalanpalvelus, Lit. ja saarna Heikki Marjanen

(Ma 20.4. klo 14-17 EU-ruokakassien ja ruokien jakelu seurakuntatalolla. Klo 14 hartaus.  Klo 17-19 Lapsiparkki srk-talolla. Salaattia perheille, "makujen maailma". Vanhemmat voivat myös saattaa 3-7v lapset hoitoon lapsiparkin ajaksi.)

(To 23.4. Seurakuntaretki Mikkeliin Pekka ja Kaija Lehtoviidan vieraaksi. Ohjelmassa viikkomessu Mikkelin tuomiokirkossa ja kirkon esittely, lounas Asemaravintola Vaihassa sekä tutustuminen ja mahdollisuus ostosten tekoon Kenkäveron vanhassa pappilassa. Retken hinta 30 euroa/henki (sis. matkat ja lounaan). Lisätiedot ja ilmoittautuminen 14.4 mennessä Suvi Iso-Herttualle, puh. 040 197 2207/s-posti: **@**.)

Su 26.4. klo 10 sanajumalanpalvelus kirkossa. Lit. ja saarna Emilia Jalkanen, isosten tehtävään siunaaminen.

(Ti 28.4. klo 17 jumalanpalvelusavustajien kokous srk-talolla, tervetuloa mukaan vanhat ja uudet)

(To 30.4. klo 10-12 Vappubaari kirkkopuistossa. Myytävänä munkkeja, simaa ym. niin kauan kuin myytävää riittää Yhteisvastuukeräyksen hyväksi.)

Lähetyksen kirpputori (Alatie 27) suljettu toistaiseksi.

Törmälän tapahtumia, klikkaa tästä!