Viikkotoiminta

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA

www.rautalamminseurakunta.fi

Ryhmätoimintamme on koronavirusepidemian vuoksi siirretty toistaiseksi nettiin. Lähetysajat pyrkivät noudattamaan tavallisia piirien, kerhojen ja isoiskoulutuksen alkamisaikoja. Jumalanpalvelukset srk:n FaceBook ja YouTube -kanavilla klo 10. Kirkko on avoinna hiljentymistä ja rukousta varten sunnuntaisin klo 11-13. jolloin myös mahdollisuus keskustelulle. Srk:n työntekijät päivystävät puhelimessa. Yksityisen ehtoollisen vietto on mahdollista erikseen sopimalla. EU-ruokajakelu ja muu diakoninen, ja myös tarvittaessa käytännön apu, jatkuu toistaiseksi ennallaan. Esirukouspyyntöjä otetaan vastaan kaikin käytettävissä olevin tavoin. Siunattua paastonaikaa.

Viikkotoiminta netissä:

Sunnuntaisin jumalanpalvelus klo 10

Maanantaisin klo 15 Pekka-papin raamattuvartti

Tiistaisin päiväkerho klo 10

Keskiviikkoisin perhekerho klo 10

Perjantaisin klo 15 Isojen poikien ja tyttöjen jumppa, Anne Pihl:n vetämänä (ei Pitkäperjantaina, eikä Wappuna).

Iltahartaudet klo 19

Kuolleet: Pekka Eero Johannes Jalkanen 88v, Terttu Marjatta Häkkinen 84v, Kullervo Edvard Laitinen 78v (Pieksämäen srk:sta).

Pääsiäisen ajan jumalanpalvelukset YouTube-kanavallamme ja facebookissa:

Ma 6.4. klo 18 hiljaisen viikon iltahartaus. Emilia Jalkanen ja isosia

Ti 7.4. klo 18 Kärsimysajan psalmeja ja virsiä. Heikki Marjanen, mus. Riitta Tanninen

To 9.4. klo 18 kiirastorstain jumalanpalvelus. Lit.ja saarna Emilia Jalkanen ja isosia, mus. Riitta Tanninen. Messun päätteeksi alttari puetaan mustiin.

pe 10.4. klo 15 Jeesuksen kuolinhetken hartaus. Suvi Iso-Herttua, mus. Riitta Tanninen

la 11.4. klo 23.30. Pääsiäisyön jumalanpalvelus. Emilia Jalkanen ja isosia, mus. Riitta Tanninen

ma 13.4. klo 10 Toisen pääsiäispäivän jumalanpalvelus. Heikki Marjanen, mus. Riitta Tanninen