Viikkotoiminta

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA

www.rautalamminseurakunta.fi

Ryhmätoimintamme on koronavirusepidemian vuoksi siirretty toistaiseksi nettiin. Lähetysajat pyrkivät noudattamaan tavallisia piirien, kerhojen ja isoiskoulutuksen alkamisaikoja. Jumalanpalvelukset srk:n FaceBook ja YouTube -kanavilla klo 10. Srk:n työntekijät päivystävät puhelimitse. Yksityisen ehtoollisen vietto on mahdollista erikseen sopimalla. EU-ruokajakelu ja muu diakoninen, ja myös tarvittaessa käytännön apu, jatkuu toistaiseksi ennallaan. Esirukouspyyntöjä otetaan vastaan kaikin käytettävissä olevin tavoin.

Su 17.5. klo 10 Nettijumalanpalveluksen jälkeen noin klo klo 10.45 Kaatuneiden muistopäivän kunnianosoitukset ja seppeleiden lasku sankarihaudoilla. Suora lähetys srk:n Facebook ja Utube-kanavilla.

Kuollut: Matti Yrjö Juhani Rytkönen, 75v (Hämeenlinna-Vanajan srk:sta)