​​​​​​​

Joululahjakeräyksen kautta jaetaan jälleen joulumieltä, koska joulu kuuluu kaikille.

Rautalammin seurakunta ja Mannerheimin Lastensuojeluliiton Rautalammin paikallisyhdistys järjestävät yhteistyössä Rautalammin kunnan ja Suomen Punaisen Ristin Rautalammin osaston kanssa Joululahjakeräyksen, jossa kerätään lahjoja lapsille.

​​​​​​​Joululahjakeräys 23.11.-9.12.2020

Arttelissa, K-Marketissa, kirjastolla ja kirpputorilla odottaa kuusessa pakettikortteja lahjaan 23.11.-9.12. Käy tuona aikana noutamassa kortti tai useampi ja samalla sitoudut hankkimaan lahjan.

Palauta ahja esimerkiksi muovipussissa tai lahjakassissa pakettikortti mukaan kiinnitettynä Artteliin, K-Markettiin, kirjastolle tai kirpputorille kuusen alle lahjasäkkiin. MLL, SPR ja seurakunta hoitavat paketoinnin sekä lahjojen viemisen perhetyölle.

Tuothan lahjasäkkiin vain uutta ja käyttämätöntä tavaraa. Lahjaksi sopivat esimerkiksi lelut, lautapelit, lahjakortit.

Tervetulleita ovat myös uudet neulotut sukat ja lapaset. Niiden tuomiseen ei tarvitse ottaa pakettikorttia vaan niitä lisätään lahjoihin.

Lämmin kiitos osallistujille jo etukäteen!

Osallistu jouluruokakassin kokoamiseen 23.11.-9.12.

Vähävaraisissa kodeissa rahat ovat tiukilla, ja monet joutuvat miettimään jo perusarjessa, mihin rahat riittävät. Joulu kuuluu kaikille. Voit jakaa jouluiloa lahjoittamalla jouluruokaa.

Käy ostamassa S-Marketista tai K-Marketista hyvin säilyviä ruokatarvikkeita tai siivous- ja hygieniatarvikkeita, ja jätä ne keräyspisteeseen. Kassiin voi ostaa esimerkiksi kahvia, glögiä, hedelmäsäilykkeitä, shampoota, piparkakkuja, lihasäilykkeitä, suklaata ym. Huom! Ei kuitenkaan tuoretuotteita.

Keräyksen kohderyhmänä ovat Rautalammilla asuvat pienituloiset. Lahjoitetut tuotteet toimitetaan diakoniatyön kautta perille ennen joulua.

Pienikin muistaminen tuo paljon iloa.

Lämmin kiitos lahjoituksesta!

Jouluruokakuva