Hyväntekeväisyyskävely

to 7.9. klo 18.00
Tyyrinvuorelta kuva

Rautalammin tori

Kävele rautalampilaisten hyväksi. Hyväntekeväisyyskävely kutsuu sinua kävelylenkille torstaina 7.9.2023.

Ohjelma:

Klo 17.30-18 ilmoittautuminen torialueella

Klo 18 Pestuu-lavalla aloitus ja ohjattu alkujumppa, jonka jälkeen lähdetään liikkeelle ohjatusti

Voit valita sinulle parhaiten sopivan matkan: Kyläkävely 2km, Korholan lenkki 5km tai Tyyrinvuoren kierros 8km. Esteettömille reiteille voit osallistua myös lastenvaunujen tai rollaattorin kanssa.

Osallistujille tarjotaan vesipullot. Kolmelle kävelijälle arvotaan yllätyspaketti. Tapahtuman yhteydessä torialueella on kahvio, josta voi ostaa syötävää ja juotavaa diakoniarahaston hyväksi.

Tapahtuman tuotto menee lyhentämättömänä diakoniarahastolle rautalampilaisten taloudelliseen avustamiseen. Esimerkiksi osallistumismaksulla 30 euroa lahjoitat yksin asuvalle, taloudellisesti hankalassa tilanteessa olevalle maksulapun kauppaan ruokaostoksia varten. Paikan päällä käy käteis- ja korttimaksu tai tilisiirto. Etukäteen voi myös tehdä tilisiirron (Rautalammin seurakunnan tilinumero: IBAN: FI25 538907 10000928. Saaja: Rautalammin seurakunta. Viesti: Hyväntekeväisyyskävely). Perusmaksu: 30 euroa, mutta voit siirtää haluamasi summan.

Pestuumarkkinat täyttää 203 vuotta, joten tavoitteena on saada 203 kävelijää mukaan. Osallistu yksin, kaksin tai porukalla.

Yritys: Osallistu hyvän tekemiseen ja haasta toinen yritys lahjoittamaan.

Ota mukaan iloinen mieli ja mukava kaveri.

Voit ilmoittautua paikan päällä tai ennakkoon:

Emilia Jalkanen, p. 0400367131

Niina Leppänen, p. 0408370682

  • Aikuisille Aikuisille
  • Lähetys- ja avustustyö Lähetys- ja avustustyö

Linkki avautuu uudessa välilehdessä