RIPPIKOULU 2021

YHTEISET TILAISUUDET (päivitetty 4.5.2021)

1. Rippikoulu alkaa su 24.1. klo 11 kirkossa jumalanpalveluksella, johon rippikoululaiset ja huoltajat osallistuvat striimauksen kautta. Riparilaiset täyttävät kyselyn, johon on lähetetty linkki tekstiviestillä.

1. Pe 26.2. klo 14.30-17 RIPARIRALLI, tutustutaan pienissä ryhmissä seurakunnan toimitiloihin ja työntekijöihin. Aloitamme koululta, tilaisuus päättyy kun ryhmä on saanut kierroksen tehtyä (siis ei yhteistä lopetusta)

1. Opetusta pienryhmissä 27.-28.2. srk-talolla

Ryhmiä on 3, jokaiselle ryhmälle on varattu 3 h opetusaikaa yhdelle päivälle. Ajat ovat la 27.2. klo 9-12, klo 13-16 ja su 28.2. klo 13-16. Nuori ilmoittautuu yhteen opetustilaisuuteen, ilmoittautuminen tapahtuu koululla ilmoitustaululla olevalle listalle.

1. Su 28.2. klo 11 jumalanpalvelus kirkossa, rippikoululaiset osallistuvat jumalanpalvelukseen (mikäli rajoitukset eivät tiukkene)

1. Kiirastorstain iltamessu kirkossa 1.4. klo 18, rippikoululaiset osallistuvat jumalanpalvelukseen (mikäli rajoitukset eivät tiukkene)

v. Musiikkiopetusta pienryhmissä kirkossa la. 8.5. ja su 16.5.

1. Vanhempainilta KIRKOSSA 19.5. joko klo 18.

1. Iltanuotio srk-talon rannassa to. 10.6. klo 17
  2. Leiri 14.-19.6. Törmälässä
  3. Konfirmaatio sunnuntaina 20.6. klo 12 kirkossa. Konfirmaation väkimäärä riippuu tuolloin voimassaolevista kokoontumisrajoituksista. Konfirmaatio striimataan seurakunnan Facebook-sivulle.

Yhteisten tilaisuuksien lisäksi rippikouluun kuuluu itsenäisesti suoritettavia etätehtäviä, joista lähetetään ohjeistusta kirjeitse sekä tekstiviestein. Linkit yms. lähetetään rippikoululaiselle tekstiviestinä.

MUUTOKSET MAHDOLLISIA KORONAPANDEMIASTA JOHTUEN!

Päivärippikoulu on maksuton, leiri Törmälässä maksaa 150€

Rippikoulusta vastaa nuorisopastori Emilia Jalkanen. Kaikenlaisissa mieltä askarruttavissa asioissa voi olla yhteydessä!

OHJEITA LEIRIKÄYTÄNNÖISTÄ

Suosittelemme vahvasti, että ensimmäisellä kesälomaviikolla rippikoululaiset perheineen välttävät matkustelua yms. tilaisuuksia, joissa on kohonnut riski altistua koronavirukselle.

Leiri toteutetaan ns. ”kuplana”, joka on turvallisempi ratkaisu kuin päiväkoulu. Tämä tarkoittaa, että leirin aikana ei ole mahdollista olla kontaktissa leirin ulkopuolisiin ihmisiin. Eli jos leiriltä joutuu poistumaan, takaisin ei voi tulla. Leirillä ei siis voi vierailla eikä leiriltä voi poistua. Mikäli nuorelle joutuu leirin aikana toimittamaan esim. lisää vaatetta tai henk.koht. lääkkeitä, ne jätetään Törmälän parkkipaikalle, mistä leirin henkilökunta ne noutaa. Tällaisesta järjestelystä sovitaan aina erikseen leirin johtajan kanssa.

Leirille ei voi osallistua sairaana tai oireisena. Mikäli ennen leiriä esiintyy lieviä oireita, voi leirille osallistua kun on saanut negatiivisen koronatuloksen.

Jos nuori sairastuu leirin aikana, on huoltajien haettava nuori välittömästi kotiin. Sairastumistapauksissa rippikoulu siirtyy suoritettavaksi myöhempänä ajankohtana.

Mikäli nuori joutuu poistumaan rippileiriltä muusta kuin terveydellisestä syystä, rippikoulu jatkuu yksityisrippikouluna. Tällöin nuori konfirmoidaan muun ryhmän kanssa 20.6.

Konfirmaation väkimäärä riippuu tuolloin voimassaolevista kokoontumisrajoituksista. Konfirmaatio striimataan seurakunnan Facebook-sivuille.

Lehtileikkeistä koostu teksti: