Ruoka-apu

EU-ruoan ja kaupasta tulleiden ruokien jakelu

Jos elämäntilanteesi on sellainen, että rahat ovat vähissä ja talous tiukilla, voi ruoka-apu tuoda pientä helpotusta. Avun saaminen ei edellytä seurakunnan jäsenyyttä.

Ruoka-apuna seurakuntatalolla jaetaan kerran kuukaudessa EU-ruokakasseja sekä niitä tuotteita, joita kaupat ovat lahjoittaneet. Jakotilaisuus on joka kuukauden kolmantena maanantaina klo 14-17.

Kerkonkoskella EU-ruokakasseja jaetaan joka toinen kuukausi.

EU-ruokakassi sisältää: vehnäjauhoja tai sämpyläjauhoja, laktoositonta maitojauhetta, hernekeittoa, perunamuussijauhoja, hapankorppuja, puurohiutaleita, tummaa makaronia, mysliä, sian- ja naudanlihavalmistetta, kaurakeksejä.

Jakotapahtumista ilmoitamme verkkosivujemme tapahtumakalenterissa, kunnan verkkosivujen tapahtumakalenterissa, Facebookissa, ilmoitustauluilla sekä paikallislehdissä seurakuntailmoituksissa. EU-ruokakasseja voi kysyä muina aikoina seurakunnan työntekijöiltä.

Leipätiimi ry:n ruokajakelutilaisuus

Leipätiimi ry jakaa kaupoista lahjoitettuja tuotteita tiistaisin (poikkeuksena EU-ruokakassien jakeluviikot) klo 16:30 Helluntaiseurakunnan tiloissa, os. Mäkitie 1.

EU-ruokakassin sisältöä: vehnäjauhoja, hapankorppua, hernekeittoa, puurohiutaleita, makaronia ym.