Ruoka-apu

 

EU-ruoan ja kaupasta tulleiden ruokien jakelu

HUOM! EU-ruoka-apua ei toistaiseksi ole saatavilla. Varastossa olleet tuotteet on jaettu loppuun ja muutoksia on luvassa. EU-ruoka-apu uudistuu tulevalla ohjelmakaudella. Jatkossa EU-osarahoitteinen aineellinen apu toteutuu hankemallisena. Seuraamme avustusohjelman etenemistä ja saamme syksyllä lisätietoa.

Jos elämäntilanteesi on sellainen, että rahat ovat vähissä ja talous tiukilla, voi ruoka-apu tuoda pientä helpotusta. Avun saaminen ei edellytä seurakunnan jäsenyyttä.

Ruoka-apuna seurakuntatalolla jaetaan lämmintä ruokaa sekä niitä tuotteita, joita kaupat ovat lahjoittaneet. Jakotilaisuus on joka kuukauden kolmantena maanantaina klo 14-17. 

Seurakuntatalolla  voi ruokailla paikan päällä tai saada lämmintä ruokaa kotiin vietäväksi. Kaupoista tulevaa hävikkiruokaa jaetaan sen verran kuin niitä riittää.

Jakotapahtumista ilmoitamme verkkosivujemme tapahtumakalenterissa, kunnan verkkosivujen tapahtumakalenterissa, Facebookissa, ilmoitustauluilla sekä paikallislehdissä seurakuntailmoituksissa.

 

Leipätiimi ry:n ruokajakelutilaisuus

Leipätiimi ry jakaa kaupoista lahjoitettuja tuotteita tiistaisin (poikkeuksena seurakunnan ruuan jakeluviikot) Helluntaiseurakunnan tiloissa, os. Mäkitie 1.

EU-ruokakassin sisältöä: vehnäjauhoja, hapankorppua, hernekeittoa, puurohiutaleita, makaronia ym.