Aikuisten syntymäpäivät

Haluamme kulkea jäsentemme rinnalla niin arjessa kuin juhlassakin. Rautalammin seurakunta onnittelee

• 20-vuotiaita
  • 30-vuotiaita
  • 40-vuotiaita
  • 50-vuotiaita
  • 60-vuotiaita
  • 70-vuotiaita
  • 75-vuotiaita
  • 80-vuotiaita
  • 85-vuotiaita
  • 90-vuotiaita
  • kaikkia yli 90-vuotiaita

Heille lähetetään vuoden alussa onnittelukortti ja kutsu yhteiseen seurakunnan järjestämään syntymäpäiväjuhlaan. Yhteisiä syntymäpäiväjuhlia järjestetään vuodessa kolme kertaa, ja mihin vain niistä voi ilmoittautua ja osallistua.

Vuonna 2021 yhteisiä syntymäpäiviä järjestetään:

• su 23.5. klo 11 (ilmoittautuminen 17.5. mennessä). Syntymäpäiväjuhla alkaa klo 11 kirkossa messulla, jonka jälkeen siirrytään seurakuntatalolle.
  • su 31.10. klo 11 (ilmoittautuminen 17.5. mennessä). Syntymäpäiväjuhla alkaa klo 11 kirkossa messulla, jonka jälkeen siirrytään seurakuntatalolle.
  • pe 27.8. klo 18 (ilmoittautuminen 23.8. mennessä). Ohjelmassa stand up -komiikkaa (esiintyjänä Mikko Vaismaa) ja kakkukahvit seurakuntatalolla ja sen jälkeen vapaata yhdessäoloa nuotiolla.

Lämpimästi tervetuloa juhlaan yksin, puolisosi ja/tai ystäväsi kanssa!

Ilmoittautumiset tarjoilun järjestämisen vuoksi: Niina Leppänen, p. 040 837 0682.

Onnittelukäynnit

Päivänsankari voi myös kutsua seurakunnan työntekijän onnittelukäynnille kotiinsa. Työntekijän kutsuminen ei edellytä juhlia tai täytekakkua.

Lisätietoja syntymäpäivistä ja onnittelukäynneistä voi kysyä:

diakoni Niina Leppänen, p. 040 837 0682.