Kirkkoherranvirasto

Rautalammin seurakunta toimii seurakuntalaisia varten kaikissa elämän tilanteissa. Kirkkoherranvirastossa hoidetaan kirkollisten toimitusten, kuten kaste, avioliittoon vihkiminen ja hautaan siunaaminen, ajanvaraukset sekä ennen avioliittoa esteiden tutkinta. Samoin kuin esim. haudanhoitosopimukset, tilojen vuokraus ja neuvonta. Virastossa on myytävänä seurakunnan omia adresseja, huppareita ja muita tuotteita, joiden tuotto käytetään diakonia- ja lähetystön hyväksi (käteismaksu). Henkilökuntamme neuvoo ja ohjaa kaikissa tilanteissa.

Työntekijöiden yhteystiedot löydät täältä.

Virkatodistukset ja sukuselvitykset ovat siirtyneet Kuopion aluekeskusrekisteriin, lisätietoa ja sähköinen tilauslomake täältä.

Kirkkoherranvirasto

Kuopiontie 38, 77700 Rautalampi

Viraston aukioloajat:

Avoinna maanantai - torstai kello 9-12

kirkkoherranviraston sisäänkäynti kesällä

Taloustoimisto

Taloustoimisto toimii kirkkoherranviraston yhteydessä, osoitteessa Kuopiontie 28 ja vastaa mm. hankinnoista, laskutuksesta ja maksuliikenteestä.

Paperilaskut lähetetään osoitteeseen:

Kirkon Palvelukeskus/Rautalammin seurakunta