Nimikkolähettimme:

Rautalammin seurakunnan nimikkolähetteinä toimivat tällä hetkellä Satu ja Ilkka Koivito sekä Jarkko ja Pirita Korhonen.

Koivistot ovat työssä Thaimaassa. Korhoset puolestaan työskentelevät Tansaniassa.

Koivistot Thaimaassa:

Koivistot ovat työssä Thaimaassa Suomen Lähetysseuran lähettäminä.

Ilkka Koivisto onkoulutukseltaan teologian maisteri, psykologian maisteri ja ratkaisukeskeinen terapeutti. Thaimaassa Ilkka toimii Mekong-alueen tiedottajana.

Satu Koivisto toimii Thaimaan evankelis-luterilaisen kirkon työyhteydessä. Satu on koulutukseltaan teologian maisteri.

Korhoset Tansaniassa:

Korhoset ovat työssä Tansaniassa MAF:n (Mission Aviation Fellowship) lähettäminä.

Jarkko Korhonen on pastori ja lentäjä. Hän tekee pienlentokoneella avustuslentoja maaseudulle, missä etäisyydet ovat pitkiä, ja missä maantiet ovat huonokuntoisia ja turvattomia, tai puuttuvat kokonaan. Mukana työssä on hänen vaimonsa, Pirita, joka on filosofia maisteri, sekä perheen lapset, Jeremias ja Samuel.

Jarkko ja Pirita Korhonen lapsineen, Tansanian lähetit.
Jarkko ja Pirita Korhonen lapsineen, Tansanian lähetit