Kerhotoiminta alakoululaisille

IP-kerho

Seurakuntatalolla on joka perjantai iltapäiväkerho alakouluikäisille klo 12.30.-14. Kerhossa tutustutaan Raamatun kertomuksiin, askarrellaan, pelataan ja leikitään. Kerhon alussa on tarjolla välipalaa. Kerho on maksuton eikä sinne tarvitse ilmoittautua.

Kerkon puuhakerho

Seurakunta ja kunta pitävät yhteistyössä puuhakerhoa Kerkonjoen koululla joka viikko. Kerhossa askarrellaan, pelaillaan ja sään mukaan joko ulkoillaan tai touhutaan liikuntasalissa. Kerhoa vetävät tehtävään koulutetut nuoret, paikalla on aina myös aikuinen valvoja.

Kerkon kerhon sisällöt kevät 2021:

23.2. rairuoho askartelu

2.3 levyraati ja lämpimät voileivät

16.3. pallopelit

23.3. alias ja pääsiäisaskartelu

30.3. airsoft (osallistumiseen tarvitaan huoltajan lupa)

13.4. askartelu

20.4. temppurata

27.4. viirin ryöstö

4.5 airsoft (osallistumiseen tarvitaan huoltajan lupa)

11.5. pihapelit

18.5. pihapelit

Ei kerhoa 9.3. ja 6.4.2021.

AIRSOFT- TIEDOTE

Kerkonkosken kerhossa pelataan AIRSOFTIA tiistaina 30.3. ja 4.5.

• Paikkana toimii Kerkonjoen koulun pihapiiri.
  • Tulethan paikalle viimeistään 16.30, jotta peli saadaan aloitettua ajoissa. Kerho päättyy klo 18.
  • Varauduthan asianmukaisin varustein. MASKI ON PAKOLLINEN!

Jos sinulla on useampi airsoft-pyssy, niin otathan kaikki mukaan. Näin myös ne, joilla ei ole omaa pelivälinettä, pääsevät osallistumaan.

Peliä ohjaavat kerhonohjaajat Manu Junno, Ville Suuronen, Emil Nieminen ja Leevi Siponen. Paikalla on myös työntekijä (30.3. Emilia Jalkanen p. 0400-367 131, 4.5. Inna Kääriäinen p. 040-5765952)

ALAIKÄISET PELAAJAT TARVITSEVAT HUOLTAJAN LUVAN PELAAMISEEN eli ilmoita osoitteeseen emilia.jalkanen@evl.fi  lapsesi nimi ja ikä sekä oma puhelinnumerosi ennen peliä. Vaihtoehtoisesti lapsesi voi tuoda huoltajan allekirjoittaman lupalapun (josta löytyy huoltajan puhelinnumero) pelaamaan tullessaan. Peliin ei voi osallistua ilman huoltajan lupaa.

Värikäs teksti: Kerkon kerho Kerkon koululla 1.-6. luokkalaisille tiistaisin klo 16.30.-18.

Lapsityöntekijä, päiväkerhot ja perhetyö
77700 Rautalampi

Lapsi-ja perhetyö

RAUTALAMMIN SEURAKUNNAN LAPSILÄHTÖISTÄ PERHETYÖTÄ

hoitaa kirkon nuorisonohjaaja JAANA LEHTOLAHTI.

Jaana ohjaa päiväkerhoja, perhekerhoja

ja muita lapsiperheille suunnattuja tilaisuuksia.

Myös yhteistyö kunnan perhetyön kanssa sekä

vierailut päiväkodeissa sekä esikouluilla kuuluvat Jaanan toimenkuvaan.

Jaanan tavoittaa parhaiten aamupäivisin seurakuntatalolta tai puhelimitse numerosta 040 4848864.